Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, KBSL’deki Kulüplerin Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

02.10.2019


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Herbalife Nutrition Türkiye ile Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) isim sponsorluğunun duyurulduğu basın toplantısı sonrasında KBSL’de mücadele edecek kulüplerin temsilcileriyle buluştu.

Gerçekleştirilen görüşmede TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun yanı sıra TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF CEO’su Ömer Onan ve TBF Genel Sekreteri Serbülent Şengün de yer aldı.

KBSL kulüplerinin temsilcileriyle buluşan Türkoğlu; yeni sezon öncesinde yetkililerin görüşlerini ve projelerini dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

Kadın basketbolunun ve kadın basketboluna yatırım yapan kulüplerin katkılarının Türk sporu açısından çok önemli olduğunu ifade eden Türkoğlu, federasyon olarak kulüplerin her daim yanında olduklarını ve kendilerine gereken tüm desteği vermeye devam edeceklerini de belirtti.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE