Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

SAHNE GENÇLERİN
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

İlk Defa Düzenlenecek BSL Pazarlama Zirvesi’nin Konuşmacıları Belli Oldu

20.08.2019 04:58:00

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından ilk defa düzenlenecek olan BSL Pazarlama Zirvesi, 24 Eylül 2019’da İstanbul’daki Polat Renaissance Hotel’de gerçekleşecek.


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından bu sene ilki düzenlenecek olan Basketbol Süper Ligi (BSL) Pazarlama Zirvesi 2019, İstanbul’daki Polat Renaissance Hotel’de 24 Eylül 2019 Salı günü yapılacak. Sabah 09.00’da başlayacak ve 16.00’ya kadar sürecek etkinlikte, NBA takımlarından ve pazarlama alanında uzman firmalardan deneyimli konuşmacılar yer alacak. BSL Pazarlama Zirvesi 2019’da NBA takımlarından Brooklyn Nets’in Pazarlama Takımı Genel Müdür Yardımcısı Mark Fine ve Orlando Magic’in Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Chris D’orso, Havas İstanbul CEO’su Cüneyt Devrim, Sports Production Hub (SPH) CEO’su Massimo Cortinovis, Result Sports CEO’su Mario Leo ve UNICEF’ten üst düzey bir yönetici konuşma yapacak.

21 Ağustos 2019 tarihinde duyurulan ‘Kulüp Mali Denetim ve Lisans Talimatı’ ile kulüplerin yapılarına yönelik bazı yeni regülasyonların getirileceği duyurulmuştu. Bu bağlamda, ilk defa düzenlenecek olan BSL Pazarlama Zirvesi 2019 ile kulüplerin pazarlama, satış ve medya departmanlarının gelişimine katkı sağlanması hedefleniyor.

BSL Pazarlama Zirvesi 2019 kayıtları yoğun ilgi nedeniyle sona ermiştir. Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

BSL Pazarlama Zirvesi 2019’un detaylı programına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
BSLPazarlamaZirvesi-7777626127819

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE