Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TBF U14 ERKEK BASKETBOLCU HAVUZU TARAMA PROGRAMI 15 MART'TA BOLU 'DA

13.03.2019

TBF U14 ERKEK BASKETBOLCU HAVUZU TARAMA PROGRAMI 15 MART'TA BOLU 'DA SAAT 18:00 DE KARAÇAYIR SPOR SALONUNDA YAPILACAK.


TBF BASKETBOLCU HAVUZU TARAMA PROGRAMI
1- HAKKINDA
“TBF Basketbolcu Havuzu Tarama Programı” kapsamında U14  kategorisinde yer alan lisanslı  erkek basketbolcu adayı sporcular milli takım antrenörleri tarafından takip edilecek olan antrenmanlara katılacaktır.
2- AMAÇ
Bu program sayesinde TBF, potansiyel sahibi genç basketbolcuların bilgilerini kayıt altında tutarken gelişimlerini düzenli olarak takip edeceklerdir.
Uzmanlar tarafından oluşturulan yetenek parkurları, fiziksel ölçümler ve testler sonucunda ortaya çıkan veriler raporlanacaktır.
3- BAŞVURU / KAYIT
Bilgi taramalarına kayıt ve başvurular, TBF’nin altyapı liglerinde mücadele eden kulüp temsilcileri tarafından yapılacaktır.
Program sayfasında yer alan ‘‘Tarama Takvimi’’ başlığındaki tarihler dikkate alınarak TBF tarafından yönlendirilen kayıt sayfası üzerinden yapılacaktır.
4- TARAMA AŞAMALARI
Bilgi taramaları 3 aşamadan oluşmaktadır. İlk aşamada federasyon yetkilileri tüm Türkiye genelinde il bazındaki lisanslı oyuncu sayılarını dikkate alarak bilgi tarama programını uygulayacaktır. 
İkinci aşamada federasyon yetkilileri tarafından belirlenecek sayıda basketbolcu adayları 3 şehirde, iki günlük kamplara katılacaktır. 
Son aşamada ise yine federasyon yetkilileri tarafından belirlenecek sayıda basketbolcu adayları üç gün boyunca düzenlenecek kampta yer alacaktır. Tarama sonrasında dönemsel olarak oyuncuların gelişimleri takip edilip kayıt altına alınacaktır.
5- BİLGİ TARAMASI EKİBİ
Taramada Türkiye Basketbol Federasyonu Altyapı Milli Takımları Koordinatörleri ve federasyon tarafından görevlendirilecek olan milli takım antrenörleri yer alacaktır. 
Fiziksel taramalar ise TBF Sağlık Kurulu tarafından yapılacak ve düzenli olarak koordinatörlerle paylaşılacaktır.

Haber Ekleri

Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE