Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

U16 KIZLARIMIZ ŞAMPİYON DÖNDÜLER

01.03.2022

U16 Kızlar kategorisinde Denizli birincisi olarak Muğla'da yapılan bölge şampiyonasına katılan Merkezefendi Belediyesi U16 Kız takımı Bölge şampiyonu olarak turnuvayı tamamladılar ve Anadolu şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.


22019-2020 yılında Türkiye Derecesi hedefiyle sezona başlayan Ali YAŞATÜRK ve öğrencileri, pandemi sebebiyle beyaz sezon ilan edilmesiyle hayallerini ertelemişlerdi. 2021-2022 sezonunda Merkezefendi Belediye çatısı altında başlayan Ali YAŞATÜRK ve kızlarımız, hedeflerine emin adımlarla kaldıkları yerden ilerliyorlar. Yerel lig sezonunda bütün kategorilerde Denizli Birincisi olan kızlar, U16 Bölge şampiyonasını lider tamamlayarak bir üst grup olan Anadolu Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Başarılarına bir yenisini daha ekleyen kızlarımız, hem alt kategorilere eşsiz örnek oluyorlar hem de şehrimize tarifsiz bir mutluluk yaşatıyorlar. Anadolu şampiyonasında Denizli Basketbol İl Temsilciliği ve Basketbol ailesi olarak başarılar dileriz.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE