Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Anadolu Efes Final Serisinde Durumu 2-0 Yaptı

05.06.2021


ING Basketbol Süper Ligi final serisi ikinci maçında Anadolu Efes, sahasında Fenerbahçe Beko’yu 95-73'lük skorla mağlup etti. Bu sonuçla Anadolu Efes seride durumu 2-0’a getirdi.

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Başkan Vekili Mehmet Fatih Öztürk, TBF Asbaşkanı Dr. Yılmaz Argüden, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Akar, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Dinçer Çetintaş, TBF CEO’su Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Emin Balcı ve TBF yetkilileri de takip etti. Mücadeleyi ayrıca A Kadın Milli Takımımız da izledi.

Müsabakanın ilk yarısını Anadolu Efes, 41-37 önde tamamladı. Ev sahibi ekipte Rodrigue Beaubois 27, Vasilije Micic 23 sayıyla oynadı. Fenerbahçe Beko’da ise Nando De Colo 14, Marko Guduric 13 sayı kaydetti.

Serinin üçüncü maçı, 7 Haziran Pazartesi günü saat 19.30’da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak. Final serisinde üç galibiyete ulaşan takım şampiyonluğa ulaşacak.

Salon: Sinan Erdem
Hakemler: Zafer Yılmaz, Osman Sinan İşgüder, Can Mavisu
Anadolu Efes: Micic 23, Buğrahan Tuncer 6, Beaubois 27, Moerman 3, Sertaç Şanlı 7, Larkin 11, Singleton 15, Yiğitcan Saybir, Doğuş Balbay, Tolga Geçim, Erten Gazi, Dunston 3
Fenerbahçe Beko: De Colo 14, Melih Mahmutoğlu 8, Guduric 13, Barthel 9, Vesely 6, Perez 5, Tarık Biberoviç 7, Kenan Sipahi 3, Berkay Candan, Ahmet Düverioğlu 8
1. Periyot: 23-19
Devre: 41-37
3. Periyot: 64-56

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE