Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Fenerbahçe Öznur Kablo Üçüncülük Maçı Oynayacak

16.04.2021


Kadınlar Euroleague Dörtlü Finali yarı final karşılaşmasında Rus ekibi UMMC Ekaterinburg ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Fenerbahçe Öznur Kablo, rakibine 88-84’lük skorla mağlup oldu. UMMC Ekaterinburg bu sonuçla final oynamaya hak kazanırken Fenerbahçe Öznur Kablo da üçüncülük karşılaşması oynayacak.

İstanbul Volkswagen Arena’da oynanan mücadeleyi TBF CEO'su Ömer Onan, TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, A Kadın Milli Takım Menajeri Yasemin Horasan, TBF Kadın Ligleri Direktörü Murat Tümer ve TBF yetkilileri de takip etti.

Karşılaşmanın ilk çeyreği 22-21 UMMC Ekaterinburg üstünlüğü ile kapanırken devreyi de 55-48'lik skorla Rus temsilcisi önde tamamladı. Temsilcimiz Fenerbahçe Öznur Kablo üçüncü çeyreği 68-61 geride kapatırken mücadeleden de 88-84'lük mağlubiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe Öznur Kablo'da Alina Iagupova 26, Satou Sabally 20 sayıyla mücadeleyi tamamladı. UMMC Ekaterinburg'da Allie Quigley 27, Breanna Stewart 17 sayı oynadı.

Kadınlar EuroLeague'de diğer yarı final karşılaşmasında ise İspanyol temsilcisi Perfumerias Avenida, Macar ekibi Sopron Basket’i 72-61’lik skorla mağlup etti. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe Öznur Kablo'nun üçüncülük maçındaki rakibi Sopron Basket oldu. Temsilcimiz, Sopron Basket ile bugün saat 15.00'te karşıya gelecek. Final maçında ise UMMC Ekaterinburg ile Perfumerias Avenida, bugün saat 19.00’da mücadele edecek.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE