Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

ING BSL ve TBL Ekipleri Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

10.09.2021


ING Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden takımlar, yeni sezon öncesi oynadıkları özel maçlarla hazırlıklarına devam ediyor.

Gloria Sports Arena'nın ev sahipliğinde düzenlenen Gloria Cup’ın üçüncü gününde Tofaş, Zalgiris Kaunas’ı 71-57 mağlup ederken Anadolu Efes de Lokomotiv Kuban’ı 97-67 yendi.

Volkswagen Arena’da oynanan müsabakada Darüşşafaka, AEK’i 119-114’lük skorla mağlup etti.

Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda oynanan hazırlık mücadelesinde ise Galatasaray Nef, Semt77 Yalovaspor’u 84-74 mağlup etti.

Enka Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Ege Cup maçında Pınar Karşıyaka, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’i 92-78 yendi.

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda oynanan Süreyya Rıfat Ege 100. Yıl Turnuvası’nda TED Ankara Kolejliler, Antalya Güneşi’ni 81-61 mağlup etti.

13. Final Basketbol Turnuvası’nda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Fethiye Belediyespor’u 75-72 mağlup ederken, Final Spor da OGM Ormanspor’u 80-77 yendi.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE