Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Kadınlar Euroleague’de Temsilcilerimizin Sonuçları

23.01.2021


Kadınlar Euroleague’de mücadele eden temsilcilerimiz Fenerbahçe Öznur Kablo, Galatasaray ve İzmit Belediyespor, ikinci seri maçlarını oynuyor.

Ligde B Grubu’nda bulunan temsilcimiz Fenerbahçe Öznur Kablo, Asvel Feminin’i 67-65’lik skorla mağlup etti. Müsabakanın ilk yarısını 33-30 geride tamamlayan Fenerbahçe Öznur Kablo’da Alina Iagupova 18 ve Kayla McBride 15 sayıyla oynadı. Asvel Feminin’de ise Marine Johannes 20 sayı kaydetti.

A Grubu’nda yer alan temsilcimiz İzmit Belediyespor ise Nadezhda mücadelesini 80-78 kaybetti. İlk yarıyı 38-36 önde tamamlayan İzmit Belediyespor’da Erica Wheeler 25 ve Milica Jovanovic 20 sayıyla oynarken, Nadezhda’da ise Anastasia Shilova 17 sayıyla mücadeleyi noktaladı.

D Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, Bourges Basket mücadelesini 75-65’lik skorla kazandı. Karşılaşmanın ilk yarısını 38-35 önde tamamlayan temsilcimiz Galatasaray’da Epiphanny Prince 18 ve Mercedes Russell 14 sayıyla oynadı. Bourges Basket’de ise Elin Eldenbrink 13 sayıyla maçı tamamladı.

Kadınlar Euroleague’de D Grubu’nu ikinci sırada bitiren Galatasaray ile B Grubu’nu ilk sırada tamamlayan Fenerbahçe Öznur Kablo çeyrek finalde eşleşti.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE