Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

2. Kademe (D) Antrenör Kursu Antalya’da Düzenlendi

22.12.2022 09:59:00


2. Kademe (D) Antrenör Kursu 14-21 Aralık tarihleri arasında Nirvana Cosmopolitan Hotel bünyesindeki Cosmos Sports Center’da gerçekleştirildi.

Eğitimin ilk bölümü “Basketbolda Özel Antrenman Bilgisi” dersinin İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Emin Kafkas, “Basketbolda İstatistik” ve “Basketbolda Eğitsel Oyunlar” dersinin TBF Öğreticiler Alt Kurul Üyesi Menderes Gümüşdal ve “Performansta Zihinsel Beceriler” dersinin Darüşşafaka SK Psikolojik Performans Danışmanı Ömer Gür tarafından verilmesiyle tamamlandı.

İkinci bölüm ise; “Teknik-Taktik” dersine ait savunma bölümünün TBF Öğreticiler Alt Kurul Üyesi Menderes Gümüşdal, hücum bölümünün ise TBF Eğitim Kurulu Üyesi Hasan Özmeriç tarafından verilmesiyle geride kaldı.

Toplam 7 gün süren 2. Kademe (D) Antrenör Kursu, TBF Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs ve TBF Eğitim Kurulu Genel Sekreteri Murat Özyer’in de katılımıyla, 21 Aralık Çarşamba günü Kepez SK ve Antalya BŞB Asat GSK altyapı takımlarının destekleriyle yapılan uygulama sınavıyla noktalandı.
 

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu - Eğitim Kurulu
Hacı Bayram Mah. Hipodrom Cad. No: 2 Ankara Spor Salonu, Altındağ/ANKARA