Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

12 DABO Sporcuların Gelişimlerine Katkı Vermeye Devam Ediyor

19.07.2019

2018 yılı itibariyle farklı bir anlayışla yoluna devam eden 12 Dev Adam Basketbol Okulları projesi, küçük basketbolcuların gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyor.


2018 yılı itibariyle farklı bir anlayışla yoluna devam eden 12 Dev Adam Basketbol Okulları projesi, küçük basketbolcuların gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyor. Manisa ilinde Er-Gü Spor Kulübü’nün oyuncusu olan ve aynı zamanda 12 DABO projesinde de basketbol eğitimi alan 2008 doğumlu Süleyman Deniz Pulat, Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TEKSÜT Bandırma altyapısına transfer oldu.

Basketbola Er-Gü Spor Kulübü’nde başlayan Pulat, 2019 yılında Manisa ilinde gerçekleştirilen 12 DABO sporcu taramalarından seçilmişti. Pulat, mayıs ayında Afyonkarahisar ilinde gerçekleştirilen 12 DABO Güney-Batı Grubu organizasyonunda yer almış ve gösterdiği başarılı performansla 12 DABO Türkiye Ligi Finalleri’nde ilini temsil etme hakkı kazanmıştı. 

Oyuncunun yetişmesinde emeği olan Er-Gü Spor Kulübü antrenörleri ile Manisa 12 DABO antrenörümüze teşekkür ederken, sporcu kardeşimize yeni kulübünde başarılar diliyoruz. 

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)


  • İsim Sponsoru

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE