Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

12 DABO Yıldızlar Şöleni İçin Geri Sayım Başladı

14.11.2019


Türkiye Basketbol Federasyonu’nun, Garanti BBVA sponsorluğunda organize ettiği 12 Dev Adam Basketbol Okulları 16. Yıldızlar Şöleni, 21-24 Kasım 2019 tarihleri arasında 25 ilden 100 sporcu ve 25 antrenörün katılımıyla Ankara’da düzenlenecek.

17. yılında faaliyetlerinde ara vermeden devam eden 12 Dev Adam Basketbol Okulları, Türkiye genelinde verdiği nitelikli basketbol eğitimiyle yüzlerce küçük basketbolcunun gelişimine önemli katkılar sağlıyor. 

Yaptığı etkinliklerle adından sıkça söz ettiren bu önemli projede küçük basketbolcular yılın son etkinliği için Ankara’da bir araya gelecekler. Geleceğin dev adamları ve perilerinin hünerlerini sergileme fırsatı bulacağı şölen ayrıca Türkiye’nin dört bir yanından gelen basketbolcuları bir araya getirerek,  farklı kültürlerle tanışma imkânı tanıyor. Basketbolcular dışında antrenörlerin eğitim ve gelişimlerine yönelik eğitim programları da düzenleniyor.  

Geleneksel bir organizasyon olan Yıldızlar Şöleni’nde bu yıl ilk defa 3x3 müsabakaları oynanacak. 4 oyuncudan oluşacak takımlar kendi illerini temsil edecekler. Ayrıca düzenlenecek yetenek yarışmasıyla küçük basketbolcular hünerlerini sergileme şansı bulacaklar.  

Müsabakalar dışında kalan zamanlarda ise Anıtkabir’i ziyareti gerçekleştirilecek ve Türk Telekom – Teksüt Bandırma ING Basketbol Süper Lig müsabakası izlenecek. 

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)


  • İsim Sponsoru

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE