18 Yaş Altı Kız Milli Takımımız Macaristan’a Mağlup Oldu

Yayın Tarihi: 03.07.2023
Ülkemizin ev sahipliğinde Konya’da düzenlenen FIBA 18 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası’ndaki üçüncü maçında Ay-yıldızlılarımız Macaristan’a 67-48'lik skorla mağlup oldu.
18 Yaş Altı Kız Milli Takımımız bu sonuçla B Grubu’nu üçüncü sırada tamamladı. Ay-yıldızlılarımız, A Grubu’nu ikinci sırada tamamlayan Belçika ile son 16 turunda karşılaşacak. Millilerimizin 5 Temmuz Salı günü oynayacağı müsabaka saat 19.00’da başlayacak ve FIBA YouTube kanalından naklen yayınlanacak.
Konya Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanan karşılaşmaya millilerimiz Ece Erginay, Ceren Akpınar, Işık Su Güven, Elif İstanbulluoğlu ve Feray Laic beşiyle başladı. Müsabakanın ilk yarısını Ay-yıldızlılarımız 32-27 geride tamamladı.
18 Yaş Altı Kız Milli Takımımızda Elif İstanbulluoğlu ile Eslem Güler 9'ar sayı kaydetti. Macaristan’da ise Edina Strausz 15 sayıyla oynadı.






































