Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

2021 Adidas Next Generation Turnuvası Tamamlandı

07.06.2021


18 Yaş Altı kategorisinde yer alan kulüp takımlarının mücadele ettiği 2021 Adidas Next Generation Turnuvası’nın final müsabakasında Real Madrid, uzatma sonunda Barcelona’yı 81-78’lik skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

İspanya’nın Valencia kentinde gerçekleştirilen organizasyonun A Grubu’nda Real Madrid, Asvel Villeurbanne, Kızılyıldız ve Zalgiris Kaunas, B Grubu’nda da Barcelona, Mega SoccerBet Belgrad, Stellazzurra Roma ve Valencia Basket takımları mücadele etti.

Grup müsabakalarını yenilgisiz ilk sırada tamamlayan Real Madrid ve Barcelona finale yükselme başarısı gösterdi. Final karşılaşmasını uzatma sonunda 81-78’lik skorla kazanan Real Madrid bu kategoride üçüncü kez şampiyonluğa ulaşan taraf oldu. 

Mücadelede 17 sayı, 9 ribaund, 5 asist ve 5 top çalmalık bir performans sergileyen Real Madrid oyuncusu Eli Ndiaye, ‘En Değerli Oyuncu’ ödülüne hak kazandı. 

Organizasyonda en iyi beşe seçilen oyuncular ise şu şekilde: James Nnaji (Barcelona), Nikola Djurisic (Mega SoccerBet Belgrade), Kymany Houinsou (Asvel Villeurbanne), Michael Caicedo (Barcelona) ve Eli Ndiaye (Real Madrid).

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE