Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

A Erkek Milli Takımımız Deplasmanda Belçika’yı Mağlup Etti

27.02.2023


FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri ikinci tur I Grubu’nda mücadele eden A Erkek Milli Takımımız, son maçında deplasmanda Belçika’yı 82-54'lük skorla yendi.

Mons Arena’da oynanan ve NTV’den de naklen yayınlanan müsabakayı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyeleri ve TBF yöneticileri takip etti.

Müsabaka öncesi Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız anısına saygı duruşunda bulunuldu.

Diğer yandan Belçika Basketbol Federasyonu karşılaşmanın bilet gelirleri olan 5.000 euro, Belçika’da yaşayan vatandaşlarımız da 25.000 euro’yu depremzedelerimize yardım amaçlı olarak TBF yöneticilerine iletti.

Ay-yıldızlılarımız müsabakaya Doğuş Özdemiroğlu, Şehmus Hazer, Okben Ulubay, Ercan Osmani ve Sadık Emir Kabaca beşiyle başladı. Karşılaşmanın ilk yarısını millilerimiz 45-31 önde tamamladı.

A Erkek Milli Takımımızda  Doğuş Özdemiroğlu 19, Ercan Osmani 15 ve Şehmus Hazer 13 sayı kaydetti. Belçika’da ise Emmanuel Lecomte 14 sayıyla oynadı.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE