Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

A Kadın Milli Takımımız Arnavutluk'u Mağlup Etti

24.11.2022


FIBA 2023 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda mücadele eden A Kadın Milli Takımımız, Arnavutluk’u 140-44'lük skorla mağlup etti. Millilerimiz grubundaki dördüncü maçında 27 Kasım Pazar günü Slovenya’yı konuk edecek.

Mersin Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanan ve TRT Spor Yıldız’dan da naklen yayınlanan müsabakayı Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Vekili Ömer Onan, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri ve TBF yöneticileri takip etti.

Ay-yıldızlılarımız; Olcay Çakır Turgut, Pelin Derya Bilgiç, Meltem Yıldızhan, Tilbe Şenyürek ve Teaira Zyaire Mc Cowan beşiyle karşılaşmaya başladı. Millilerimiz, Arnavutluk karşısında ilk yarıyı 74-16 önde tamamladı.

A Kadın Milli Takımımızda Teaira Zyaire Mc Cowan 28, Tilbe Şenyürek 20, Alperi Onar 15 ve Tuğçe Canıtez ile Pelin Bilgiç 14'er sayıyla mücadeleyi noktaladı. Arnavutluk’ta ise Ebi Dishnica 7 sayıyla oynadı.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE