Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

A Kadın Milli Takımımız Bosna Hersek’e Mağlup Oldu

18.06.2021


FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası C Grubu’nda mücadele eden A Kadın Milli Takımımız, ikinci maçında karşılaştığı Bosna Hersek’e 64-54'lük skorla kaybetti. Millilerimiz grubundaki üçüncü maçında 20 Haziran Pazar günü Belçika ile karşılaşacak. TSİ 16.00’da başlayacak müsabaka NTV’den naklen yayınlanacak.

Fransa’nın Strasbourg kentinde oynanan ve NTV’den de naklen yayınlanan müsabakaya Ay-yıldızlılarımız Olcay Çakır Turgut, Pelin Derya Bilgiç, Meltem Yıldızhan, Tuğçe Canıtez ve İnci Güçlü beşiyle başladı. Millilerimiz, Bosna Hersek karşısında ilk yarıyı 27-26 geride tamamladı.

A Kadın Milli Takımımızda Melis Gülcan 17 ve Bahar Çağlar Ökten 9 sayı kaydetti. Bosna Hersek’te ise Jonquel Jones 22 sayıyla mücadeleyi noktaladı.

Salon: Rhenus
Hakemler: Maj Kazuko Forsberg (Danimarka), Marek Kukelcik (Slovakya), Esperanza Mendoza Holgado (İspanya)
Türkiye: Pelin Derya Bilgiç 5, Olcay Çakır Turgut 4, Meltem Yıldızhan, Tuğçe Canıtez 2, İnci Güçlü 3, Holingsvorth 7, Bahar Çağlar Ökten 9, Melis Gülcan 17, Şerife Alperi Onar 4, Gökşen Fitik 3, Esra Ural Topuz, Sevgi Uzun
Bosna Hersek: Deura 2, Gajic 7, Jones 22, Tavic 14, Babic 10, Andjela Delic 2, Dzombeta 4, Dzebo 3
1. Periyot: 8-17
Devre: 26-27
3. Periyot: 44-38

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE