Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

A Kadın Milli Takımımız Mersin’deki İlk Gününü Tamamladı

15.11.2019


FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde, Mersin’de Litvanya ile mücadele edecek olan A Kadın Milli Takımımız günü tek antrenmanla geçti.

Sabah saatlerinde Belgrad’dan Adana’ya uçan millilerimiz daha sonra kara yoluyla Mersin’e hareket etti. Ay yıldızlılarda yolculuk sırasında tecrübeli oyuncumuz Kuanitra Holingsvorth’ün doğum günü de kutlandı.

Karşılaşmanın oynanacağı Servet Tazegül Spor Salonu’ndaki idmanda millilerimiz, Başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu yönetiminde ilk bölümde ağırlık çalışmaları yaparken; ikinci bölümde ise hücum ve savunma setleri üzerine çalıştı.

Elemelerde E Grubu’nda yer alan Ay yıldızlılar, ilk maçında Sırbistan’a, Belgrad’da 59-56 mağlup olmuştu. A Kadın Milli Takımımız, 17 Kasım Pazar günü ikinci maçında Litvanya ile 17.30’da karşılaşacak.

Öte yandan millilerimizde Çukurova Basketbol forması giyen 22 yaşındaki Meltem Avcı, Litvanya maçının kadrosuna dahil edildi.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE