Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Afyon Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda Yaşanan Teknik Sorunlar Hakkında

28.09.2018


Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda teknik sorunların giderilememesi ve verilen süre zarfı içerisinde standartların yerine getirilememesi nedeniyle; 26. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Fenerbahçe ile Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında Afyon Belediyespor ile Bahçeşehir Koleji arasındaki karşılaşmalar başka salonlarda oynanacak.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında 5 Ekim Cuma günü Afyon Belediyespor ile Bahçeşehir Koleji arasındaki karşılaşma, iki kulübün karşılıklı anlaşması sonrasında Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda saat 19.00’da oynanacak. Ligin ikinci yarısındaki mücadele ise, Afyon’un ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Diğer yandan; daha önce 10 Ekim Çarşamba günü saat 19:00’da Fenerbahçe ile Hatay Büyükşehir Belediyesi arasında oynanması planlanan 26. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesinin yeni salonu da önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE