Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Avrupa'nın En Prestiji Basketbol Organizasyonları İçin Gönüllü Başvuru Süreci Başladı

03.05.2023


1-9 Temmuz tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek FIBA 18 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası, 11-19 Ağustos tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilecek FIBA 16 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası ve 12-20 Ağustos tarihleri arasında organize edilecek FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası’nda görev almak isteyen gönüllüler için başvuru süreci başladı.

Bugüne dek düzenlediği uluslararası organizasyonlarda gönüllülerin desteğinden güç alan ve elde edilen başarılarda gönüllülerin büyük katkısı olduğuna inanan Türkiye Basketbol Federasyonu, FIBA 18 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası, FIBA 16 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası ve FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası etkinliklerinin de en mükemmel şekilde gerçekleştirme misyonunda gönüllülerin büyük desteği olacağına inanıyor.

İstenen kriterlere sahip olan ve başvurularını eksiksiz olarak tamamlayan adaylar organizasyonlarda gönüllü olarak görev alma şansı bulacak. Başvuru süreci 26 Mayıs Cuma günü tamamlanacak.

Başvuru sayfası ve detaylar için tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE