Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Basketbol Gençler Ligi Gelişim Kampı’nda Üçüncü Günün Ardından

22.01.2020


İstanbul’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen Basketbol Gençler Ligi Gelişim Kampı’nda üçüncü gün geride kaldı.

Kampın üçüncü günü; üç farklı antrenman seansı ile başladı. İlk iki antrenmanda 2001 doğumlu 21 sporcu, kısa ve uzun olarak iki gruba ayrılarak, Fenerbahçe Beko Yardımcı Antrenörü ve 20 Yaş Altı Erkek Milli Takım Başantrenörü Erdem Can yönetiminde birer saatlik çalışma gerçekleştirdi. Antrenman sonunda Erdem Can’a, Basketbol Gençler Ligi’ne katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Üçüncü antrenman seansında ise kampta yer alan 2002 doğumlu 11 sporcu, Anadolu Efes BGL Başantrenörü ve 18 Yaş Altı Erkek Milli Takım Yardımcı Antrenörü Ozan Havuzlu yönetiminde 1 saat 15 dakika süren bir çalışma yaptı.

Kampın akşam seansında; FIBA onaylı BGL Gelişim Kampı 3x3 turnuvasından önce sporcular, 3x3 Milli Takımlar Sorumlusu Tolga Tekinalp ile bir araya geldi. 32 sporcunun 8 takım olarak mücadele ettiği turnuvayı; Tarık Sezgün (Anadolu Efes), Bartu Yılmaz (Bahçeşehir Koleji), Bilgehan Diril (Gelişim Koleji) ve Batuhan Acar’dan (Türk Telekom) oluşan Kırmızı Takım kazandı.

Akşam yemeği sonrasında BGL Gelişim Kampı’nda yer alan sporculara, TBF Dijital Medya Yönetmeni Yusuf Demirtaş tarafından 45 dakikalık sosyal medya kullanımı hakkında bir eğitim verildi. 

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE