Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Ekranlarda Yeni Bir Basketbol Dizisi: “Adı Efsane”

30.12.2016

“Adı Efsane”nin fragman çekimlerinde Türk basketbolunun yetiştirdiği en önemli isimlerden biri olan ve A Milli Erkek Basketbol Takımımızın Menajeri Kerem Tunçeri de yer aldı.



Kanal D ekranlarında çok yakında izleyicisi ile buluşacak olan, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in yer aldığı basketbol konulu yeni dizi “Adı Efsane”nin fragman çekimlerinde Türk basketbolunun yetiştirdiği en önemli isimlerden biri olan ve A Milli Erkek Basketbol Takımımızın Menajeri Kerem Tunçeri de yer aldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından da desteklenen ve basketbolun daha geniş kitlelere ulaşmasını amaçlayan dizinin genel hikâyesi şöyle;

Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy (Erdal Beşikçioğlu),  basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.

Türkiye Basketbol Federasyonu olarak basketbol adına yapılan bu ve benzeri projeleri kutluyor ve destekliyoruz.

“Herkes ikinci bir şansı hak eder” sloganı ile efsane olacak “Adı Efsane”nin ilk fragmanına ulaşmak için tıklayınız.
 

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE