Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadınlar EuroLeague Üçüncüsü

18.04.2021


Kadınlar Euroleague Dörtlü Finali üçüncülük karşılaşmasında Macar ekibi Sopron Basket ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Fenerbahçe Öznur Kablo, rakibini 64-58’lik skorla mağlup etti. Fenerbahçe Öznur Kablo bu sonuçla birlikte Kadınlar EuroLeague’i üçüncü sırada tamamladı.

İstanbul Volkswagen Arena’da oynanan mücadeleyi TBF Kadın Ligleri Direktörü Murat Tümer ve TBF yetkilileri de takip etti.

Karşılaşmanın ilk çeyreği 22-9 Fenerbahçe Öznur Kablo üstünlüğü ile biterken devreyi de 36-31'lik skorla temsilcimiz önde tamamladı. Sarı-lacivertliler üçüncü çeyreği 47-46'lık üstünlükle kapatırken mücadeleden de 64-58'lik galibiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe Öznur Kablo'da Kayla McBride 15, Satou Sabally 13, Kia Vaughn 12 sayıyla mücadeleyi tamamladı. Sopron Basket’te Jelena Brooks 21, Tina Krajisnik 17 sayı ile oynadı.

Kadınlar EuroLeague final mücadelesinde ise Rus ekibi UMMC Ekaterinburg da İspanyol temsilcisi Perfumerias Avenida'yı 78-68 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE