Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Fenerbahçe Öznur Kablo Yarı Finale Yükseldi

03.03.2020


Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe Öznur Kablo, Bellona Kayseri Basketbol’u 73-61’lik skorla mağlup etti. Bu sonuçla Fenerbahçe Öznur Kablo, Kadınlar Türkiye Kupası’nda yarı finale yükselen ilk ekip oldu.

Adana’da Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve Tivibu Spor’dan da naklen yayınlanan mücadeleye Fenerbahçe Öznur Kablo, Olcay Çakır Turgut, Cecilia Zandalasini, Tuğçe Canıtez, Elizabeth Williams ve Kiah Stokes, Bellona Kayseri Basketbol da Ayşegül Günay Aladağ, Manolya Kurtulmuş, Kaela Davis, Kennedy Valentine Burke ve Luca Ivankovic beşiyle başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısını 42-28 önde tamamlayan Fenerbahçe Öznur Kablo’da Chelsea Gray 17, Tuğçe Canıtez 14 ve Cecilia Zandalasini 13 sayıyla oynadı. Bellona Kayseri Basketbol’da ise Kennedy Valentine Burke 24 ve Ayşegül Günay Aladağ ile Kaela Davis 11’er sayıyla mücadeleyi noktaladı.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE