Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

FIBA 2023 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Medya Akreditasyon Süreci Başladı

29.03.2023


A Kadın Milli Takımımızın mücadele edeceği FIBA 2023 Kadınlar Avrupa Şampiyonası organizasyonu için medya akreditasyon süreci başladı.

FIBA 2023 Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda D Grubu’nda yer alan Ay-yıldızlılarımız grup maçlarını Slovenya’nın başkenti Ljubljana’da oynayacak.  

Ay-yıldızlılarımız organizasyondaki ilk maçını 15 Haziran Perşembe günü Sırbistan ile oynayacak. A Kadın Milli Takımımız gruptaki ikinci maçında 16 Haziran Cuma günü Macaristan ile karşılaşacak. D Grubu'ndaki son maçımız ise 18 Haziran Pazar günü Slovakya ile olacak.

Daha önce portala kaydolmamış medya temsilcilerinin, başvurularını tamamlamadan önce bir profil oluşturmaları ve kayıt adımlarını izleyerek belirtilen tüm alanları doldurmaları gerekmektedir.

15-25 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek FIBA 2023 Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nın akreditasyon başvuru süreci 29 Mayıs’ta tamamlanacak.

FIBA Medya Portalı'na ulaşmak için tıklayınız.
 

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE