Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Herbalife Nutrition KBSL Ekipleri Hazırlık Maçlarında Karşılaştı

25.09.2020


Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekipleri, katıldıkları turnuvalarla yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

14. Erciyes Kupası’nda ikinci günün açılış mücadelesinde Nesibe Aydın, Beşiktaş’ı 83-62’lik skorla mağlup etti. Kadir Has Kongre Merkezi Spor Salonu’ndaki mücadelenin ilk yarısını 46-37 önde kapatan Nesibe Aydın’da Ruthy Hebard 28 ve Katsiaryna Snytsina 16 sayıyla oynadı. Beşiktaş’ta ise Angela Salvadores 20 ve Elif Bayram da 17 sayıyla maçı tamamladı.

Turnuvada bu maçın ardından oynanan karşılaşmada İzmit Belediyespor, Hatay Büyükşehir Belediyespor’u 69-61 ile yendi. Maçın ilk yarısını 35-33 geride kapatan İzmit Belediyespor’da Egle Siksniute 18 ve Clarissa Dos Santos 16 sayıyla oynarken, Hatay Büyükşehir Belediyespor’da ise Kübra Siyahdemir 21 sayıyla mücadeleyi noktaladı.

Fenerbahçe Öznur Kablo, 14. Erciyes Kupası’nın ikinci gününde karşılaştığı Bellona Kayseri Basketbol’u 76-50 ile geçti. Mücadelenin ilk yarısını 39-24 üstün tamamlayan Fenerbahçe Öznur Kablo’da Tuğçe Canıtez 22 ve Sevgi Uzun 14 sayıyla oynadı. Bellona Kayseri Basketbol’da ise Tyhasha Harris 13 ve Esra Ural Topuz 12 sayı kaydetti.

Yenişehir Belediyesi Müfide İlhan Kadın Basketbol Turnuvası’nın ikinci gününde OGM Ormanspor, Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol’u 87-77 mağlup etti. Karşılaşmanın ilk yarısını 48-37 önde kapatan OGM Ormanspor’da Sinem Ataş 21 ve Damla Gezgin 17 sayıyla oynarken, Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol’da ise Nathalie Fontaine 25 ve Shaqwedia Wallace 20 sayıyla maçı tamamladı.

Bu mücadelenin ardından oynanan karşılaşmada Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol, Birevim Elazığ İl Özel İdare’yi 89-49 ile geçti. Mücadelenin ilk yarısını 37-24 üstün tamamlayan Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol’da Aline Iagupova 19 ve İlayda Güner 14 sayıyla oynadı. Birevim Elazığ İl Özel İdare’de ise Gamze Takmaz 14 sayı kaydetti.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE