Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Pınar Karşıyaka Sekizli Final’de Mücadele Edecek

06.04.2021


Basketbol Şampiyonlar Ligi play-off turu 6. hafta karşılaşmasında temsilcilerimizden Pınar Karşıyaka, sahasında İtalyan temsilcisi Happy Casa Brindisi’yi 107-88 mağlup etti. 

Bu sonuçla birlikte grubunu ikinci sırada tamamlayan temsilcimiz Pınar Karşıyaka, Sekizli Final’e yükselme başarısı gösterdi. 

Pınar Karşıyaka’da Tony Taylor 30, D.J. Kennedy 21 ve Raymar Morgan 20 sayıyla mücadeleyi tamamlarken Happy Casa Brindisi’de Josh Bostic 28 sayı ile oynadı.

Play-off turu son maçında İsrail temsilcisi Hapoel Unet-Credit Holon ile deplasmanda karşı karşıya gelen Tofaş ise 90-71'lik skorla galip geldi.  Temsilcimiz Tofaş’ta Tomislav Zubcic 21 sayıyla oynarken, ev sahibi ekipte ise Isaiah Miles  22 sayıyla mücadeleyi tamamladı.

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden bir diğer temsilcimiz Türk Telekom, SIG Strasbourg ile deplasmanda karşı karşıya gelirken mücadeleden 91-81’lik skorla mağlup ayrıldı. Türk Telekom’da Sam Dekker 21, Kyle Wiltjer 20 sayıyla oynarken SIG Strasbourg’da Bonzie Colson 23 sayıyla mücadeleyi tamamladı.

Grup maçlarının tamamlanmasının ardından temsilcimiz Pınar Karşıyaka’nın yanı sıra İsrail'den Hapoel Unet-Credit Holon, İspanya'dan Hereda San Pablo Burgos, Lenovo Tenerife ile Cesademont Zaragoza, Rusya'dan Nizhny Novgorod, Çekya'dan ERA Nymburk ve Fransa’dan SIG Strasbourg adını Sekizli Final’e yazdırdı.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE