Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TBF Akademi’de Yoğun Eğitim Dönemi

15.09.2020


Teknolojinin gücünü kullanarak; sporda erişilebilirliğin sınırlarını ortadan kaldıran ve bilgiyi, basketbola gönül veren herkesle buluşturan Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Akademi, farklı eğitimleriyle sporseverlerle buluşuyor.

TBF Akademi’de geride bıraktığımız süre içerisinde; hakem, yönetici ve lig temsilciliği alanlarında eğitim ve sınavlar tamamlandı. Ayrıca; hakem, yönetici ve lig temsilcileri geçtiğimiz günlerde eğitimlerini alarak sınavlarına girdiler. Yoğun eğitim takvimini sürdüren TBF Akademi’de hakem alanındaki eğitimler ve sınavlar devam etmekte.

17-22 Ağustos 2020 tarihlerinde mevcut masa görevlileri ve mevcut aday veya il hakemleri, TBF Akademi’ye kayıtlarını yaptırmalarının ardından eğitimlerini aldılar ve 29-30 Ağustos 2020 tarihlerinde sınavlarını tamamladılar. Bu süreçte ayrıca; 23 Ağustos 2020 tarihinde Lig Temsilcisi Semineri de gerçekleştirildi.

14 Nisan 2020 tarihinde başlayan 1. Kademe Yönetici Eğitimi, 4 Eylül 2020 tarihinde düzenlenen final sınavıyla tamamlandı.

5-6 Eylül 2020 tarihlerinde A Klasman Hakem ve Değerlendiricileri iki günlük yoğun seminer eğitimlerinin ardından 6 Eylül’de sınavlarına giriş yaptılar. Hakem alanında; B Klasman Hakem ve Değerlendiricilerinin eğitimleri ve sınavları ise 12-13 Eylül 2020 tarihlerinde gerçekleştirildi. C Klasman Hakem ve Değerlendiricileri, yeni hakem adaylarının eğitimleri ise TBF Akademi’de verilmeye devam edecektir.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE