Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, 14. Uluslararası Basketbol Antrenör Semineri’nin Ardından Bir İnfografik Paylaştı

28.07.2020


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF tarafından organize edilen 14. Uluslararası Basketbol Antrenör Semineri ile ilgili bir paylaşım gerçekleştirdi.

Türkoğlu, “Basketbolumuzun gelişimi için antrenörlerimizin gelişimine büyük önem veriyoruz. Bu amaçla pandemiye rağmen bütün imkanlarımızı seferber ederek 14. Uluslararası Basketbol Antrenör Semineri’ni online olarak, yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Bizimle olan herkese teşekkürler.” ifadelerini kullandı.

Organizasyon, 42 farklı ülkeden 3635 katılımcı tarafından takip edildi. 11 oturumda 14 konuşmacının katılımcılarla buluştuğu seminerde toplamda 18 saatlik bir eğitim verildi.

TBF önderliğinde, WABC (Dünya Basketbol Antrenörleri Birliği) ve TÜBAD (Türkiye Basketbol Antrenörler Derneği) iş birlikleriyle düzenlenen, FIBA onaylı 14. Uluslararası Basketbol Antrenör Semineri’nin tüm eğitim videolarına TBF Akademi platformundan ulaşabilirsiniz.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE