Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TBF Basketbolcu Havuzu Tarama Programı Kızlar Kategorisinde 2. Aşama Tamamlandı

29.01.2022


Potansiyel sahibi genç basketbolcuların bilgilerinin kayıt altında tutulması ve gelişimlerinin düzenli olarak takip edilmesi adına başlatılan TBF Basketbolcu Havuzu Tarama Programı kızlar kategorisinde ikinci aşama geride kaldı.

A Kadın Milli Takım Menajeri Yasemin Horasan, A Kadın Milli Takım Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu koordinasyonu ve altyapı milli takım antrenörlerinin katılımıyla düzenlenen tarama programları, TBF Sağlık Kurulu iş birliğiyle takip edildi.

TBF Basketbolcu Havuzu Tarama Programı’nın ikinci aşaması Bursa, Ankara, İstanbul ve İzmir’de gerçekleştirildi. Tarama programının ikinci aşamasına  2007, 2008, 2009 ve 2010 doğumlu lisanslı basketbolcular katıldı. Bursa’dan 99, Ankara’dan 116, İstanbul’dan 179 ve İzmir’de de 216 sporcu taramalarda yer aldı.

TBF Basketbolcu Havuzu Tarama Programı kızlar kategorisi 23 şehirde düzenlendi. Adana, Ankara, Antalya, Bolu, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Kırklareli, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir Kayseri, Konya, Malatya, Mersin, Sakarya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van şehirlerinde düzenlenen antrenmanlara toplam 1525 basketbolcu katıldı.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE