Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TBF Sağlık Kurulu ve TBF Yetkilileri, Basketbola Dönüş – Covid-19 Yönetimi Toplantısında Bir Araya Geldi

24.09.2020


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Sağlık Kurulu ve TBF Yetkilileri, ING Basketbol Süper Ligi, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Basketbol Ligi’nde yer alan kulüplerin sağlık çalışanları ve temsilcileriyle Basketbola Dönüş – Covid-19 Yönetimi toplantısı gerçekleştirdi.

Kulüp sağlık çalışanları ve temsilcileri ile ilki 02.07.2020 tarihinde düzenlenen toplantının ikincisine; TBF Genel Sekreter Yardımcısı Emin Balcı, TBF Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ufuk Nalbantoğlu, TBF Erkek Ligleri Direktörü Derya Yannier, TBF Sağlık Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Alper Kaya, Prof. Dr. Sinan Dağdelen, Prof. Dr. Barış Kocaoğlu, Doç. Dr. İlker Yücesir ve Yrd. Doç. Dr. Tekin Kerem Ülkü ve TBF Yetkilileri ile ING Basketbol Süper Ligi, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Basketbol Ligi’nde yer alan kulüplerin sağlık çalışanları ve temsilcileri katıldı.

Toplantıda dünya genelinde yaşanan Covid-19 salgını sürecinin başlayacak lig müsabakaları açısından yönetimi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE