Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

U14 (Erkek ve Kız) Bölge Şampiyonaları’nda İkinci Gün Maçları Oynandı

12.02.2020


Türkiye Basketbol Federasyonu yurt içi faaliyetleri kapsamında organize edilen U14 (Erkek-Kız) Bölge Şampiyonaları’nda ikinci gün maçları tamamlandı.

Altyapı Faaliyetleri 2019-2020 sezonu erkeklerde; Balıkesir, Aydın, Bolu, Niğde, Şanlıurfa, Giresun, kızlarda ise Çanakkale, Isparta, Zonguldak, Karaman, Diyarbakır illerinde düzenleniyor.

 Erkeklerde oynanan ikinci gün maçları sonunda; İstanbul DSİ, Balıkesir BŞB, Kocaeli Basket Spor, Sakarya BŞB, Tekirdağ Türk Telekom, Edremit Ege Deniz Spor, Antalya DSİ Spor, Kütahya Belediyesi, Antalya BŞB Asat, Manisa BŞB, Servergazi Basketbol, Akhisar Belediye, Eskişehir Gelişim Spor, Kdz Ereğli Belediyespor, ODTÜ, Kastamonu Basketbol, Bahçeşehir Okulları, KKTC, Gaziantep Basketbol, ve Basket Spor, Adana 1903 Spor, Diltaş Eğitim Kurumları Spor, Erciyes Koleji, Bağlar Belediye, Malatya Basketbol Spor, Eğitim Spor, Adıyamanlılar Vakfı, Bağlar Belediye, Tokat Karşıyaka Spor, Trabzonspor (A), Trabzonspor (B) Ve Ünye Spor Adamları Gençlik ve Spor rakiplerini mağlup etti.

U14 Kızlar Bölge Şampiyonaları’nda ise ikinci gün oynanan maçların ardından; İstanbul Kayaşehir Spor, Sağlıklı Anneler Mutlu Aileler Spor, Gülbahçe Spor, Ant Spor Organizasyon Spor, Tekirdağ Basket Spor, Afyon Merkez Gazi Endüstri Meslek Lisesi Gençlik ve Spor, Isparta Profesyonel Eğitim Gençlik ve Spor, Antalya Basketbol Gençlik ve Spor, Basketmania Basketbol İhtisas Spor, Ege Mega Spor, Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor, Eryaman Yıldızları Spor, Ankara Altınbilekler Gençlik, İlkadım Belediyesi Gençlik Spor, Kayseri Basketbol Spor, Samandağ Rüzgar Spor, Konya Basket Spor, KKTC, Dersim Gelişim Spor, Vitray Spor ve Nusaybin Belediye Spor maçlarından galibiyetle ayrıldı.

U14 (Erkek-Kız) Bölge Şampiyonaları’nın programı ve alınan sonuçlara ulaşmak için tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE