Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

U14 Erkekler Türkiye Şampiyonası'nda Şampiyon: Anadolu Efes

23.05.2023


Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) 2022-2023 sezonu Yurt İçi Faaliyetleri programı kapsamında düzenlenen U14 Erkekler Türkiye Şampiyonası tamamlanırken, Anadolu Efes şampiyonluğa ulaştı.

Toplam 40 müsabakanın oynandığı ve ev sahipliğini Samsun’un yaptığı U14 Erkeler Türkiye Şampiyonası’nda 16 takım mücadele etti. Müsabakalar, Yeni Yaşar Doğu Spor Salonu ve Bahattin Ekinci Spor Salonu’nda oynandı. Yeni Yaşar Doğu Spor Salonu’ndaki final maçının ardından Anadolu Efes şampiyonluğa ulaşırken, Fenerbahçe ikinci ve MG Spor da üçüncü oldu.

U14 Erkekler Türkiye Şampiyonası'nda Ömer Kutluay (Anadolu Efes) en değerli oyuncu seçilirken; Ömer Kutluay (Anadolu Efes), Kaan Belgutay (Fenerbahçe), Demir Öztürk (Anadolu Efes), Yağız Kılıç (MG Spor) ve Aras Atlı (İstanbul Bahçeşehir) en iyi beşte yer aldı.

Turnuvada ayrıca Ömer Kutluay (Anadolu Efes) sayı, Tan Önel (TOFAŞ) asist, Ataberk Çelik (TOFAŞ) ribaund, Demir Öztürk (Anadolu Efes) blok ve Kuzey Yıldız (Mavişehir) top çalma istatistiklerini ilk sırada tamamladı.

U14 Erkekler Türkiye Şampiyonası’nın fikstürü ile alınan sonuçlara ulaşmak için tıklayınız.
 

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE