Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Basketbol, Yaz Ligi ile Parkelere Yeniden Dönecek

08.07.2021

Tüm dünyayı etkisi alan covid19 salgını nedeni ile 2020 mart ayında ara verilen yerel ligler normalleşme kararları sonrasında tekrar oynanacak. İlimizde mevcut bulunan basketbol kulüplerinin katılımı ile Gençlik spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Engin Bozkurt başkanlığında yaz ligi ile ilgili toplantı tertip edildi.


Tüm dünyayı etkisi alan covid19 salgını nedeni ile 2020 mart ayında ara verilen yerel ligler normalleşme kararları sonrasında tekrar oynanacak.

 İlimizde mevcut bulunan basketbol kulüplerinin katılımı ile Gençlik spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Engin Bozkurt başkanlığında yaz ligi ile ilgili toplantı tertip edildi. İl temsilcisi Veysel Pekdoğan, tarafından yaz ligi ile ilgili geniş kapsamlı bir bilgilendirme yapılmasının ardından kulüplerden gelen görüş ve öneriler masaya yatırıldı.

 Toplantıya, Gençlik spor il Müdürlüğü Kulübü, Kırıkkale Gücü Kulübü, Bahşılı Halk Eğitim Merkezi spor kulübü, Kırıkkale Elit basket, Yurdum Spor Kulübü, Başaran Koleji spor kulübü katıldı. Başvuruların 26 temmuz-6 ağustos tarihleri arasında Gençlik spor il müdürlüğüne yapılacağını her katagoride 4 takım oluşması şartı ve sicil lisans yönetmeliğine uygunluk ölçüsünde 15ağustos- 19 eylül tarihleri arasında müsabakaların çift devreli olarak düzenleneceğini belirtti.

Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE