Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

U14 YAZ LİGİ KUPA VE MADALYA TÖRENİ İLE SONA ERDİ

01.09.2021

U14 Erkekler yaz ligi dün oynana müsabakalarla sona erdi. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından illerde yaz ligi oynanması ile ilgili yönerge doğrultusunda ilimizde de U14 Erkekler ligi 4 takımın katılımı organize edildi.


U14  Erkekler yaz ligi dün oynana müsabakalarla sona erdi. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından illerde yaz ligi oynanması ile ilgili yönerge doğrultusunda ilimizde de U14 Erkekler ligi 4 takımın katılımı organize edildi. Yaklaşık iki yıl sonra parkelerde yer alan sporcu, antrenör ,hakem ve özellikle veliler tüm maçlar boyunca hem heyecanlı hem de covid 19 kısıtlamaları sonrası bir araya gelerek basketbol oynamanın ve izleminin keyfini çıkardılar.

  Tüm maçlarını kazanan Kırıkkale Elit basketbol mutlu sona ulaşırken ikinciliği Gençlik ve Spor İl müdürlüğü kulübü , üçüncülüğü ise Kırıkkale Gücü takımı aldı.

 Kupa ve madalya törenine Gençlik ve spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Engin Bozkurt, Basketbol İl Temsilcisi Veysel Pekdoğan ve diğer davetli ve seyirciler katılırken, herkesin ortak görüşü bu tür organizasyonların artarak devam etmesi olarak belirtildi.

Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE