Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

SAHNE GENÇLERİN
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

BGL Kızlar Kategorisi Ön Eleme Müsabakaları Tamamlandı

26.11.2021 15:16:15


Basketbol Gençler Ligi (BGL) kızlar kategorisinde 2021-2022 sezonu öncesinde düzenlenen ön eleme müsabakaları tamamlandı ve lige katılım hakkı elde eden 4 takım belli oldu.

21-26 Kasım 2021 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen ön eleme müsabakalarına 10 takım katıldı. A ve B olmak üzere iki grupta oynanan müsabakalar sonucunda gruplarını birinci sırada tamamlayan İstanbul Basketbol Feneri ve Düzce Atletik BGL kızlar kategorisine yükselen ilk iki takım oldu.

Ön eleme müsabakalarının son gününde ise statü gereği grup ikincileri ve üçüncüleri karşı karşıya geldi. Son gün oynanan ilk müsabakada İstanbul Yıldızları, TED Ankara Kolejlileri 64-55 mağlup ederek lige katılım hakkı elde eden üçüncü takım oldu.

Son müsabakada ise rakibi Kutup Yıldızı’nı 66-57 mağlup eden Timur Arslan Koleji lige katılım hakkı elde eden son takım oldu.

BGL ön eleme karşılaşmalarında alınan sonuçlara https://www.tbf.org.tr/ligler/bglk-2021-2022/maclar linkinden ulaşabilirsiniz.

 

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE