Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

TBF Heyeti İzmit’te Ziyaretler Gerçekleştirdi

19.10.2021 17:33:34


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) heyeti, A Kadın Milli Takımımızın FIBA 2023 Kadınlar Avrupa Şampiyonası eleme grubunda Polonya ile oynayacağı karşılaşma öncesi İzmit’te ziyaretlerde bulundu.

FIBA 2023 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Ay-yıldızlılarımızın Polonya ile oynayacağı maç öncesinde TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, A Kadın Milli Takım Menajeri Yasemin Horasan ve Milli Takımlar Menajeri Orhan Demirel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ile Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti.

Bu görüşmenin ardından TBF heyeti, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa ve İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut ile bir araya geldi.

Ziyaretlerin ardından TBF heyeti, yetkililere milli takım forması hediye etti.

A Kadın Milli Takımımız, 14 Kasım Pazar günü Polonya ile Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 17.00’de başlayacak ve TRT Spor'dan da naklen yayınlanacak.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

  • İsim Sponsoru


  • Resmi Sponsorlar

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE