Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

E
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

4. Uluslararası Basketbol Yönetici Semineri 27-28 Temmuz Tarihlerinde Düzenlenecek

14.06.2024 11:40:00


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetici Eğitim Programı kapsamında düzenlenecek 4. Uluslararası Basketbol Yönetici Semineri 27-28 Temmuz 2024 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecektir.

TBF koordinasyonuyla, Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) iş birliği ile düzenlenecek olan seminer, Türkçe ve İngilizce dillerinde gerçekleşecektir.

Seminer Hakkında

4. Uluslararası Basketbol Yönetici Semineri; kulüplerde çalışan yöneticilerin ve yönetici adaylarının gelişimlerini desteklemeyi amaçlamaktadır. Detaylı programının ilerleyen günlerde paylaşılacağı seminerde; basketbol yöneticiliği, kulüp planlaması, ekip yönetimi, liderlik ve kariyer planlaması konularına odaklanacaktır.

Kimler Başvurabilir?

  • Yöneticiler ve yönetici adayları
  • Antrenörler
  • Pazarlama ve iletişim uzmanları
  • Basketbolcular
  • Sağlık çalışanları
  • Veliler ve diğer tüm basketbol paydaşları   

Yönetici Eğitimini tamamlamadan seminere katılan kişilere sadece katılım sertifikası verilecektir.

Nasıl Kayıt Olunur?

4. Uluslararası Basketbol Yönetici Semineri’ne kayıt olmak isteyen katılımcılar, TBF Akademi kullanıcıları sayfalarına giriş yaptıktan sonra Eğitim Kataloğu> 4. Uluslararası Basketbol Yönetici Semineri> Kayıt Ol adımlarını izleyerek başvurularını tamamlayabilirler. 

Normal kayıt: 13.06.2024 - 22.07.2024 Saat: 16.00 (Kayıt kapanış)

Geç kayıt: 23.07.2024 Saat 12:00 - 26.07.2024 Saat: 16.00 (Kayıt kapanış)

TBF Akademi’de yönetici alanında üyeliği bulunmayan ve/veya TBF Akademi üyesi olmayan kişiler, buradan seminere başvurularını yapabilirler. 

2020-2021 sezonundan itibaren kulüplerde görev alacak kişiler için yönetici sertifika zorunluluğu getirilmiştir. Bununla birlikte kulüpler bünyesinde çalışan yöneticilerin sahaya çıkış işlemi yapabilmeleri için her yıl Basketbol Yönetici Semineri’ne katılmaları ve ardından vize işlemini yaptırmaları gerekmektedir.*

*Yönetici Talimatının 19’uncu maddesine istinaden; 3. Kademe (A Kategorisi) Yönetici belgesi olan kişilerin vize işlemleri sırasında seminer zorunluluğu aranmamaktadır.

Seminer ücret tablosuna buradan ulaşabilirsiniz.

 

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)


  • Resmi Sponsorlar

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE