Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

MURAT BİRİCİK 'TEN BİTLİS BASKETBOL HAKEMLERİNE SEMİNER

07.11.2017

Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Koordinatörü Murat BİRİCİK , Bitlis Basketbol il Temsilciliğine bağlı hakemlerle buluştu. 2017-2018 Sezonunda uygulanacak yeni ve değişen kurallarla ilgili seminer verdi.


Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Koordinatörü Murat BİRİCİK , Bitlis Basketbol il Temsilciliğine bağlı hakemlerle buluştu. 2017-2018 Sezonunda uygulanacak yeni ve değişen kurallarla ilgili seminer verdi. Seminer sonrası konuşma yapan İl temsilci Serdar SULAK '' Basketbol Camiası ve Hakemlere Yeni sezonda başarılar sözüyle başladı. TBF Eğitim Koordinatörü Murat BİRİCİK ' e evliyalar diyarı Bitlis'imize hoş geldiniz, yıllarca üst klasmanda düdük çaldınız hakemlik kariyeriniz gurur verici ,sizinle her zaman gurur duyduk. yeni görevinizde başarılar dilerim.Sizinle birlikte çalışmaktan onur duyarız. MHK kurulu  Başkanı sayın Recep Ankaralı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Sayın ; Hidayet TÜRKOĞLU ' na saygı ve Selamlarımla'' sözlerini söyleyerek toplantı sonlandırıldı.

Haber Ekleri

Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE