Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

MHK EĞİTİM KOORDİNATÖRÜ MURAT BİRİCİK İLİMİZDE

06.03.2017

FİBA Hakemi ve MHK Eğitim Koordinatörü Murat BİRİCİK bölge eğitim sorumlumuz olarak ilimizi ziyaret etti. Genç hakemlerimize saha eğitimi veren Murat BİRİCİK, oynanmakta olan U-18 Genç Erkek Müsabakalarını da izledi.


Bölge eğitim sorumlumuz Murat BİRİCİK ilimizi ziyaret etti. İlimizde faal hakemlik yapmakta olan hakemlerimize yönelik saha eğitimi veren Murat BİRİCİK, genç hakemlerimize tecrübelerini aktardı. Hakemlik ile ilgili püf noktalara ve temel unsurlara dikkat çekti ve hakemliğin sahada öğrenildiğini belirtti. Eğitim sonunda ilimiz U-18 genç erkek müsabakalarını ve bu müsabakaları yöneten hakemlerimizi izleyen hocamız eksiklikleri ve yapılması gerekenleri detaylı biçimde aktardı. İl temsilciliği ve hakemler olarak Sayın Murat BİRİCİK'i ağırlamaktan onur duyduk. En kısa zamanda tekrar gelmesi temennilerimizle kendisini uğurladık.

Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE