Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

GENÇLER (B) KATEGORİSİ BÖLGE MÜSABAKALARI SONA ERDİ

07.03.2017

İlimizde okul sporları kapsamında oynanan liseli gençler (B) kategorisi kız-erkek müsabakaları sona erdi. Erkeklerde Diyarbakır ve Batman, kızlarda ise Malatya ve Mardin evlerine mutlu dönen ekipler oldu.


02-05 Mart tarihleri arasında ilimizde oynanan Okul Sporları Gençler (B) müsabakaları büyük heyecana sahne oldu. 6 erkek ve 4 kız takımının katılımı ile gerçekleşen müsabakalar 5.000  seyirci kapasiteli NUR TATAR KAPALI SPOR SALONU'nda oynandı. Erkeklerde ve kızlarda günde 2'şer maç oynandı. Kızlarda Malatya yenilgisiz olarak bir üst gruba gitmeye hak kazandı. Mardin ise tek yenilgisini Malatya ekibinden aldı ve 2. olarak bir üst gruba katılma hakkı elde etti. Erkeklerde 2 grup oluştu ve gruplarını ilk 2 sırada bitiren ekipler çapraz eşleşti. Diyarbakır-Ağrı ve Batman-Siirt Mücadelelerinin ardından Batman ve Diyarbakır bir üst gruba katılma hakkı elde ettiler. Müsabakalar boyunca hem oyuncuların, hem antrenörlerin fair play ruhu ile mücadele etmeleri güzel görüntülerin ortaya çıkmasını sağladı. Müsabakayı yöneten hakemlerin iyi formları antrenör ve sporcularda memnuniyet yarattı. 

Haber Ekleri

Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE