Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

ING Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Basketbol Ligi Lig Kurulu Toplantıları Düzenlendi

16.06.2021


ING Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Basketbol Ligi (TBL) lig kurulu toplantıları, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yöneticileri ve kulüp temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Online olarak düzenlenen ING Basketbol Süper Ligi lig kurulu toplantısında TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Asbaşkanı Dr. Yılmaz Argüden, TBF CEO’su Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Emin Balcı, TBF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Recep Ankaralı, TBF Erkek Ligleri Direktörü Derya Yannier ve TBF Erkek Ligleri Direktör Yardımcısı Özgün Önver’in yanı sıra TBF yetkilileri ile ING Basketbol Süper Ligi’nden takımların temsilcileri yer aldı.

Yine online olarak gerçekleştirilen TBL lig kurulu toplantısına ise TBF CEO’su Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Emin Balcı, TBF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Recep Ankaralı, TBF Erkek Ligleri Direktörü Derya Yannier ve TBF Erkek Ligleri Direktör Yardımcısı Özgün Önver’in yanı sıra TBF yetkilileri ile TBL takımlarının temsilcileri katıldı.

Toplantılarda geçtiğimiz sezonun değerlendirmesi yapılırken; 2021-2022 sezonunun da planlamaları üzerine duruldu.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE