Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

18 Yaş Altı Kız Milli Takımımız Letonya’yı Mağlup Etti

08.07.2023


Ülkemizin ev sahipliğinde Konya’da düzenlenen FIBA 18 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası klasman mücadelesinde Ay-yıldızlılarımız, Letonya’yı 65-51'lik skorla mağlup etti.

Bu sonuçla 18 Yaş Altı Kız Milli Takımımız, 5.’lik mücadelesinde Macaristan ile 9 Temmuz Pazar günü saat 14.00'te karşılaşacak. Mücadele FIBA YouTube kanalından naklen yayınlanacak.

Konya Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanan karşılaşmayı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyesi Alper Arıkoğlu, TBF Genel Sekreteri Dr. Serhan Antalyalı ve TBF Yöneticileri de takip etti. Millilerimiz karşılaşmaya Nehir Ulufer, Ceren Akpınar, Işık Su Güven, Elif İstanbulluoğlu ve Feray Laic beşiyle başladı. Müsabakanın ilk yarısını Ay-yıldızlılarımız 34-20 önde tamamladı.

18 Yaş Altı Kız Milli Takımımızda Ceren Akpınar 18, Elif İstanbulluoğlu 15 ve Ece Erginay 14 sayı kaydetti. Letonya’da ise Krista Lukasevica 10 sayıyla oynadı.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE