Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

FIBA Avrupa Kupası’nda Bahçeşehir Koleji ve Pınar Karşıyaka Yarı Finale Yükseldi

11.03.2020


FIBA Avrupa Kupası’nda mücadele eden temsilcilerimiz Bahçeşehir Koleji ve Pınar Karşıyaka, çeyrek final rövanş maçlarını tamamlarken, rakiplerini geride bırakan iki ekibimiz de yarı finale kalma başarısı gösterdi.

Bahçeşehir Koleji, deplasmanda karşılaştığı Letonya temsilcisi Ventspils’i 112-90’lık skorla geçti. Mücadelenin ilk yarısını 64-35 önde tamamlayan ekibimizde; Trae Golden 41 ve Jamal Jones 20 sayıyla oynadı. İlk maçı 78-77 kazanan temsilcimiz, bu sonuçla yarı finale yükselerek Danimarka ekibi Bakken Bears ile eşleşti.

Pınar Karşıyaka ise sahasında konuk ettiği Ukrayna ekibi BC Kiev Basket’i 88-67 ile geçti. Rakibi karşısında ilk yarıyı 38-32 önde kapatan temsilcimizde; Metecan Birsen 16 ve Brandon Triche 15 sayıyla maçı tamamladı. İlk maçı 89-71 kazanan temsilcimiz, turnuvanın yarı finalinde Almanya'nın medi Bayreuth ekibiyle karşılaşacak.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE