Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

ING Türkiye Kupası 2024'te Finalin Adı: Anadolu Efes – Fenerbahçe Beko

16.02.2024


Konya’nın ev sahipliğinde düzenlenen ING Türkiye Kupası 2024’te yarı final karşılaşmalarının ardından Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko finale yükselme başarısı gösterdi.

Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanan müsabakaları Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Vekili Ömer Onan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri ve TBF Yöneticileri de takip etti.

İlk yarı final eşleşmesinde Anadolu Efes, TRT Spor’dan naklen yayınlanan mücadelede Pınar Karşıyaka’yı 81-77’lik skorla mağlup etti.

Bu karşılaşmanın ardından oynanan müsabakada ise Fenerbahçe Beko, TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanan mücadelede Beşiktaş Emlakjet’i 99-68 mağlup ederek finale yükselen ikinci ekip oldu.

ING Türkiye Kupası 2024’te şampiyonun belli olacağı final müsabakası 18 Şubat Pazar günü saat 15.30’da Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanacak ve TRT Spor Yıldız’dan naklen yayınlanacak.

ING Türkiye Kupası 2024’te final müsabakasının biletlerine ulaşmak için tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE