Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Konya’da Düzenlenen Avrupa Şampiyonasına Yabancı Antrenörlerden Tam Not

07.07.2023


Avrupa’nın en prestijli altyapı basketbol organizasyonlarından FIBA 18 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası heyecanı ülkemizin ev sahipliğinde Konya’da gerçekleştiriliyor.

Konya Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanan müsabakalarda Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Belçika, Çekya, Finlandiya, Fransa, İspanya, İsrail, İtalya, Letonya, Litvanya, Macaristan, Polonya, Portekiz, Sırbistan ve Slovenya’nın 18 Yaş Altı Kız Milli Takımları mücadele ediyor.

FIBA 18 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası organizasyonuyla ilgili olarak antrenörler değerlendirmelerde bulundu.

Janet Fowler-Michel (Almanya 18 Yaş Altı Kız Milli Takım Başantrenörü)
“Organizasyon komitesinin oldukça başarılı bir planlama yaptığını düşünüyoruz. Otel odaları gayet düzenli, gönüllülerin hepsi oldukça kibar ve en küçük bir ricamızda bile ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar.”

Laurent Francois (Belçika 18 Yaş Altı Kız Milli Takım Başantrenörü)
“Konaklama anlamında otel odaları mükemmel ve yemekler çok lezzetli. Toplantı salonu ile soyunma odaları çok güzel tasarlanmış. Lojistik olarak salonlara ulaşım da gayet kolay. Operasyondaki herkesle iletişimimiz gayet iyi."

Peter Balint (Çekya 18 Yaş Altı Kız Milli Takım Başantrenörü)
“Turnuvanın organizasyonu çok iyi seviyede. Her şey iyi hazırlanmış. Üst düzeyde bir konaklama söz konusu. Otobüsler hep zamanında geldi ve bizler için çok rahattı. Toplantı odasının programı her zaman iyi hazırlanmıştı. Hiçbir zaman yanlış iletişim olmadı. Bu nedenle çok memnunuz.”

Niko Hellman (Finlandiya 18 Yaş Altı Kız Milli Takım Başantrenörü)
“Profesyonel bir organizasyona şahitlik ediyoruz. Oyuncularım ve ekibim burada olmaktan çok mutluyuz. Buradaki her şey standartların üstünde. Turnuva boyunca bize eşlik eden mihmandarımız her zaman ihtiyaçlarımıza yardımcı oldu. Ona da ayrıca teşekkür ederiz. Turnuvanın bir parçası olmaktan büyük keyif aldık.”

Vincent Bourdeau (Fransa 18 Yaş Altı Kız Milli Takım Başantrenörü)
“Ulaşım konusunda otobüs her zaman programa uygun hareket etti. Spor salonunda her şey mükemmeldi. Misafirperverliğe, mihmandarımıza ve otel personeline yardımları için teşekkür ederim. Bu organizasyonda birçok yeni kişiyle tanıştık. Bu nedenle çok mutluyuz.”

Cristina Cantero Ostos (İspanya 18 Yaş Altı Kız Milli Takım Başantrenörü)
“Otelde çok rahat ettik. Odalar çok geniş yataklarla yeterince büyük, yemekler lezzetli ve tüm garsonlar ve aşçılar mükemmel. Tesisler en üst düzeydeydi ve gerçekten en iyi etkinlik için hazırlanmıştı. Ekip çok nazik ve her ihtiyacımızda bize yardım etmeye istekli.”

Roi Aizenberg (İsrail 18 Yaş Altı Kız Milli Takım Başantrenörü)
“Organizasyonda bulunan iki basketbol salonu da harikaydı. Ayrıca bizimle operasyon süreci boyunca birlikte olan tüm çalışanlar mükemmellerdi. Bize her konuda yardımcı oldular.”

Giovanni Lucchesi (İtalya 18 Yaş Altı Kız Milli Takım Başantrenörü)
“Bu güzel projenin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. En başta otel odalarının aydınlık ve temiz olması, resepsiyon ve otel görevlilerinin takımımıza karşı nazik tutumları bizi çok mutlu etti. Ayrıca müsabakalarımızı oynadığımız sahadaki çalışanlar ile gönüllülerin kibarlığı ve sıkı çalışmaları, soyunma odalarının temizliği en iyi izlenimini bıraktı. Takım mihmandarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyoruz. Acil durumlarda kibar tutumuyla her zaman yanımızda. Herkese bu tecrübe için çok teşekkür ediyoruz.”

Rudolfs Rozitis (Letonya 18 Yaş Altı Kız Milli Takım Başantrenörü)
“Konya'daki turnuva her bakımdan çok iyi organize edilmiş. Otellerde takımlar için çok çeşitli yemekler mevcut. Temiz ve personel sayısı yeterli bir otelde konakladık. Salon ve otel arasında transferi sağlayan servis her zaman zamanında geldi. Basketbol salonları ise harika... Bu mükemmel organizasyon için teşekkür ederiz.”

Gytis Krugelevicius (Litvanya 18 Yaş Altı Kız Milli Takım Başantrenörü)
"Konya'daki organizasyona dair her şey gerçekten çok iyi. Ulaşım hep dakik ve sorunsuz, otel rahat, yemekler lezzetli. Ayrıca gerektiğinde yemek saatlerini esnetebiliyoruz. Toplantı odaları her an kullanıma uygun ve gerekli olabilecek her şey mevcut. Her iki salonun da aynı binada olması takımlara kolaylık sağlıyor. Ayrıca maç ve antrenman için sağlanan koşullar harika. Takım mihmandarımız ise ne zaman ne yapacağının farkında ve ihtiyacımız olan her alanda bize yardımcı oluyor."

Peter Volgyi (Macaristan 18 Yaş Altı Kız Milli Takım Başantrenörü)
“Organizasyonda yer alan herkes çok iyi niyetli davranıyor ve çok da yardımseverler. Spor salonu da her anlamda mükemmel.”

Robert Pieczyrak (Polonya 18 Yaş Altı Kız Milli Takım Başantrenörü)
“Çok iyi bir organizasyonun parçasıyız. Otel, yemekler ve spor salonuna ulaşımdan çok memnunuz. Her iki spor salonu da çok güzel. Mihmandarımız çok yetenekli ve bize her zaman yardımcı oluyor.”

Agostinho Pinto (Portekiz 18 Yaş Altı Kız Milli Takım Başantrenörü)
“Turnuvanın çok iyi organize edildiğini düşünüyoruz. Birçok gönüllü tüm bölümlerde görev alarak bize yardımcı oluyor. Çok etkililer ve her zaman yardım etmeye hazırlar. Ulaşım sistemi her zaman dakik ve arkadaş canlısı bir şoförümüz olduğu için şanslıyız. Ayrıca takım mihmandarımız da her zaman yardıma hazır ve olası problemleri önceden tahmin edip çözüm buluyor. Konaklamadan çok çok memnunuz. Otelde tüm imkanlar mevcut. Salonlar çok iyi ve genel düşüncemiz her şeyden oldukça memnunuz.”

Milan Vidosavljevic (Sırbistan 18 Yaş Altı Kız Milli Takım Başantrenörü)
“Organizasyonla ilgili görüşümüz çok iyi. Otel harika, yemek seçimi çok iyi ve yemek kalitesi mükemmel, özellikle tatlı kısmı... Mihmandarımızdan çok memnunuz. Her isteğimizi kusursuz bir şekilde yerine getirildi. Bu da Konya'da kalmamızı gerçekten çok kolaylaştırıyor. Diğer tüm gönüllüler de çok kibar ve sevgilerini hissediyoruz.”

Ernest Novak (Slovenya 18 Yaş Altı Kız Milli Takım Başantrenörü)
“Türkiye Basketbol Federasyonu’na ve Konya'ya bu etkinliği gerçekleştirdikleri için teşekkür etmek istiyorum. Organizasyonun çok iyi olduğunu düşünüyorum. Harika bir otelde konaklıyoruz. Oteldeki ve spor salonundaki personeller bizlere yardımcı oluyorlar. Ekstra olarak söylemeliyim ki mihmandarımız çok iyi birisi.”

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE