Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TBF Akademi Yönetici Eğitim Programı İlk Mezunlarını Verdi

16.10.2020


2020 Yılı Yönetici Eğitimi Takvimi’ne istinaden, TBF Akademi üzerinden 14 Nisan 2020 tarihinde başvurulara açılan 1. Kademe Yönetici Eğitimi Programı’nın ilk kursu 17 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilen telafi sınavıyla tamamlandı.

1. Kademe Yönetici Eğitimi’ni başarıyla tamamlayan kişiler, sertifikalarının QR kodlu dijital hallerine TBF Akademi sayfalarındaki öğrenci profillerinden ulaşabilmektedirler. Katılımcılar, Yönetici Talimatı’nın 12. maddesinde yer alan şartları yerine getirmeleri durumunda, iki yıl sonra açılacak 2. Kademe Yönetici Eğitimi’ne katılmaya hak kazanabilecekler. Adayların, 2. Kademe Yönetici Eğitimi Programı için Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi sitesi ve TBF Akademi duyurular bölümünü takip etmeleri gerekmektedir.

 TBF tarafından Bahçeşehir Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen uzaktan eğitim programına kayıt olanlar, 1. Kademe Yönetici Eğitimi ders içeriklerine kayıt oldukları tarihten itibaren bir yıl boyunca ulaşabilecekler.

1. Kademe Yönetici Eğitimi yeni kayıt dönemi ise önümüzdeki günlerde TBF resmi sitesi ve TBF Akademi duyurular bölümünden paylaşılacaktır.

 Yönetici Talimatı için tıklayınız.

TBF Akademi sayfası için tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE